Srijeda, 10 Siječanj 2024 14:14

Javni poziv za dostavu prijedloga za dodjelu županijskih nagrada Požeško-slavonske županije

 

Na temelju objavljenog Javnog poziva, pozivaju se fizičke i pravne osobe da dostave svoje prijedloge za dodjelu županijskih nagrada Požeško-slavonske županije, a koje će biti dodijeljene na svečanoj sjednici u povodu Dana županije.

Nagrade Požeško-slavonske županije koje se dodjeljuju i za koje se dostavljaju prijedlozi jesu  nagrada za životno djelo, godišnja nagrada te povelja zahvalnosti Požeško-slavonske županije.

Godišnja nagrada dodjeljuje se pojedincima, djelatnim skupinama, tvrtkama, ustanovama, udrugama, vjerskim zajednicama i drugim pravnim subjektima za osobit doprinos i rezultate postignute u prethodnoj godini, a koji žive ili djeluju na području Požeško-slavonske županije.

Nagrada za životno djelo dodjeljuje se pojedincima čiji je stvaralački put zaokružen te za njihovu cjelokupnu djelatnost koja je od osobitog značaja za razvitak određenog područja djelovanja, odnosno za ostvarenje koje predstavlja značajan doprinos razvitku određene djelatnosti te trajno dobro Požeško-slavonske županije.

Povelja zahvalnosti Požeško-slavonske županije dodjeljuje se fizičkim i pravnim osobama, za zapažene aktivnosti u promicanju ugleda županije te naročite uspjehe na svim područjima gospodarskog i društvenog života od značaja za županiju.

Prijedlozi u pisanom obliku zaprimaju se do 26. siječnja 2024. godine sukladno Javnom pozivu objavljenom ovdje.

 

Pročitano 3458 puta