Petak, 22 Prosinac 2023 16:57

Učenici Osnovne škole Lipik priredbom stavili naglasak na prave božićne vrijednosti

Prekrasan program učenika, satkan od pjesme, plesa, recitacija i igrokaza stvorio je pravi božićni ugođaj u holu Osnovne škole Lipik, a naglasak je stavljen na prave vrijednosti, mir i blagoslov. Na jednosatnoj božićnoj priredbi predstavili su se učenici matične i područnih škola i to, školski orkestar, dramska sekcija prvih razreda, učenici Područne škole Dobrovac, literarna stvaraonica, mali i veliki pjevački zbor, učenici iz produženog boravka, dramska skupina viših razreda, plesna sekcija te solo točkom učenica Ana Adžijević.

- Kraj je polugodišta i ovo je prilika pohvaliti se vašim radom i radom vaših mentora, ali i ovom božićnom priredbom podijeliti malo božićne čarolije te najaviti zimski odmor s kojeg nam se u školske klupe vraćate 8. siječnja. O današnjim nastupima reći ću samo - dragi učenici, blago nama s vama – rekla je ravnateljica Osnovne škole Lipik, Klaudia Kovač.

Podršku pravom malom spektaklu dali su i gradonačelnik Grada Lipika Vinko Kasana te županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić.

- Ovom priredbom pokazali ste kako ste uistinu jedna posebna škola u Požeško-slavonskoj županiji. Iskrene čestitke na prekrasnom programu i na svemu onome što učite našu djecu, a posebice ovim porukama mira i Božjeg blagoslova ususret Božiću. Iskoristit ću priliku da svima vama poželim sretan i blagoslovljen Božić, provedite ga u krugu svojih najdražih, a neka nam nova 2024. godina bude zdrava, sretna i uspješna – zaželjela je županica Jozić.

Pročitano 1866 puta