Srijeda, 20 Prosinac 2023 14:49

Božićno druženje Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Grada Požege

Udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Grada Požege upriličila je svoj tradicionalni božićni susret kojemu je prethodilo odavanje počasti poginuloj djeci i svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima pored spomenika na Trgu 123. brigade u Požegi, a potom su svijeće zapaljene i podno spomenika prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu.

Uz roditelje poginulih hrvatskih branitelja, počast su odali i predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, zamjenik požeško-slavonske županice  Ferdinand Troha, predstavnici Grada Požege te izaslanstva vojske i policije.

Zatim je u Vili Stanišić održano tradicionalno božićno druženje kojemu su se odazvali i članovi udruga roditelja poginulih branitelja iz Slavonskog broda i Nove Gradiške. Na druženju, prisutnima su se obratila predsjednica Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Grada Požege Kata Ronko, zamjenik županice Požeško-slavonske županije, Ferdinand Troha te pročelnica Upravnog odjela za financije i proračun Slavica Kruljac u ime Grada Požege.

Foto: Požeški vodič

Pročitano 1680 puta