Četvrtak, 26 Listopad 2023 11:00

Javni poziv pčelarima za dodjelu potpore za očuvanje pčelinjeg fonda na području Požeško-slavonske županije u 2023. godini

 

Otvoren je Javni poziv pčelarima za dodjelu potpore za očuvanje pčelinjeg fonda na području Požeško-slavonske županije u 2023. godini kao jedna od mjera Programa potpore poljoprivredi.

Potpora se dodjeljuje za prehranu osnovnog stada u pčelarstvu ili prihranu pčelinjih zajednica u svrhu održavanja matičnog stada i kupovinu te korištenje nacionalne staklenke zapremine 720 ml.

Potpore se dodjeljuju za pokriće dijela troškova već izvršenog ulaganja te će se subvencionirati do 50% prihvatljivog troška po priloženim plaćenim računima. Minimalni iznos pojedinačnog računa koji se prilaže mora biti veći od 40,00 eura (s PDV-om). Maksimalni iznos potpore je 700,00 eura po korisniku.

Prijave na Javni poziv dostavljaju se putem Sustava za upravljanje natječajima i provedbom projekata E-prijave. Sva dokumentacija iz Javnog poziva koja se prilaže Prijavnom obrascu učitava se kroz sustav i ne šalje se poštom, izuzev potpisanog i ovjerenog obrasca.

Javni poziv otvoren je od 26. listopada 2023. godine do 9. studenoga 2023. godine, odnosno do iskorištenja sredstava koja su osigurana u Proračunu Požeško-slavonske županije za 2023. godinu.

Javni poziv dostupan je ovdje.

Pročitano 1733 puta