Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Nedjelja, 02 Srpanj 2023 19:46

Prvenstvo Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije u lovnom streljaštvu

 

Lovački savez Požeško-slavonske županije na strelištu u Bzenici organizirao je tradicionalno Prvenstvo u lovnom streljaštvu na kojemu se u četiri kategorije natjecalo 137 strijelaca iz 23 lovačka društva Požeško-slavonske županije.

Na samome početku natjecanja sve prisutne pozdravili su predsjednik županijskog lovačkog saveza Branko Bertelović, zamjenik gradonačelnice Grada Pleternice Domagoj Katić, županica požeško-slavonske županije Antonija Jozić, te predsjednik HLS-a Ivica Budor, koji su u svojim obraćanjima svim natjecateljima poželjeli dobro oko i mirnu ruku, a najbolji da pobjedom budu dostojni predstavnici Požeško-slavonske županije na daljnjim natjecanjima.

Ekipni pobjednici bili su članovi LD Slavonac Kutjevo s osvojenih 388 bodova, drugi su bili lovci LD Vidra Čaglin s osvojenih 377 bodova, dok su treće mjesto osvojili lovci LD Košuta iz Pakraca.

Pojedinačno, prvo mjesto i pehar, medalju i lovačku pušku s osvojenih maksimalnih 120 bodova osvojio je Ivan Minarik član LD Vidra Čaglin, drugi je bio Ante Vitalia član LD Jelen Požega, dok je treće mjesto osvojio član LD Dilj Buk Miroslav Matić.

Izvor fotografija: pozeska-kronika.hr

Pročitano 555 puta