Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Petak, 09 Lipanj 2023 21:23

U Velikoj županijskoj vijećnici održana svečana dodjela ugovora: „Vi ste ti koji svoje slobodno vrijeme odvajate kako biste radili i ostvarivali bolje uvjete življenja naših stanovnika“

 

Županica Antonija Jozić uz prisustvo pročelnice UO za Gospodarstvo Jelene Ferdebar Hak i pročelnice UO za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje Sandre Sekulić Pojer, u prostoru Velike županijske vijećnice dodijelila je ugovore za dodjelu financijskih sredstava za provedbu programa i projekata udruga iz područja socijalne, zdravstvene skrbi i humanitarne djelatnosti te također i udruga iz poljoprivrede i ribarstva koje su ostvarile sredstva temeljem Javnog poziva za 2023. godinu.

„Kao što je uvodno istaknuto, radi se o naša dva Javna poziva, o pozivu koji je usmjeren na humanitarno-socijalne udruge za što smo osigurali preko 26 tisuća eura, kao i za udruge u poljoprivredi i ribarstvu za što je osigurano nešto više od 25 tisuća eura.“ – rekla je županica Jozić.

Kroz ova dva poziva 57 udruga s područja Požeško-slavonske županije dobit će sredstva za svoje projektne aktivnosti koje su usmjerene na dva područja, humanitarno-socijalno te poljoprivredu i ribarstvo.

„Ono što bih htjela istaknuti je da vam se kao županica Požeško-slavonske županije želim svima zahvaliti na svim onim aktivnostima i projektima koje radite, neovisno o tome jesu li oni za djecu, mlade, osobe starije životne dobi, ili su to projekti kao što su oni koji su vezani uz poljoprivredu, ribarstvo ili organizaciju različitih manifestacija na svim razinama. Vi ste ipak ti koji svoje slobodno vrijeme odvajate da biste radili i ostvarivali bolje uvjete življenja naših stanovnika na području Požeško-slavonske županije i da biste na neki način pomagali i poduzetnicima, obrtnicima, poljoprivrednicima u njihovom nastojanju da ostvare bolje i kvalitetnije projekte na području gospodarstva.“ – istaknula je ovom prigodom županica Antonija Jozić.

Pročitano 850 puta