Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Subota, 27 Svibanj 2023 16:04

Održan Izvještajno-izborni sabor Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata podružnice Požeško-slavonske županije

 

Izvještajno-izborni sabor UDVDR podružnice Požeško-slavonske županije uz podršku Grada Kutjeva održan je u Restoranu Schon blick u Vetovu, a uz članove Udruge, izbornom saboru prisustvovali su i predsjednik Koordinacije udruga branitelja iz Domovinskog rata Tomica Galović, voditelj Ureda Ministarstva branitelja u Požegi Jozo Katić te zamjenik županice Ferdinand Troha.

Za predsjednika Udruge ponovno je izabran umirovljeni brigadir Krešimir Pavelić, dok će dužnost dopredsjednika obavljati Zvonko Polić. Prisutni članovi Udruge usvojili su sva izvješća o radu u proteklom razdoblju, a ponovno izabrani predsjednik svima prisutnima podnio je izvješće, osvrnuvši se na brojne aktivnosti udruge. „Županijski UDVDR svoje podružnice ima u gradovima Pleternici, Pakracu i Kutjevu, te općinama Kaptolu, Brestovcu i Čaglinu. I poslije rata smo ostali prisutni svojim aktivnostima, ugradili smo se u naše sredine i nikome nismo na teret.“ – rekao je Pavelić te istaknuo kako će i nadalje, kao i do sada, raditi na brojnim aktivnostima te na ostvarivanju prava hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata.

Ovom prigodom zamjenik županice istaknuo je kako je ovo udruga koja je vrlo aktivna, poznata i priznata u našoj županiji. „Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata podružnice Požeško-slavonske županije posebno je prisutna na svim događanjima vezanim uz Domovinski rat, ali isto tako i u javnom životu, i na tome vam hvala. Želim vam da i nadalje nastavite raditi na isti način.“ - rekao je Ferdinand Troha.

Izvor fotografija: pozeska-kronika.hr

Pročitano 633 puta