Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Utorak, 23 Svibanj 2023 09:29

Savjet mladih Požeško-slavonske županije organizira Norijadu za maturante – 26. svibnja 2023. godine

 

Dragim maturantima se upućuje poziv da označe datum 26. svibnja 2023. u svojim kalendarima jer će taj dan biti rezerviran samo za njih! Norijada predstavlja trenutak kada će zajedno moći proslaviti svoje uspjehe, dostignuća i nevjerojatna iskustva koja su dijelili tijekom školskih godina.

Svi učenici, nastavnici, roditelji i lokalna zajednica pozvani su da se pridruže najuzbudljivijoj proslavi godine - Norijadi! Manifestacija će biti organizirana od strane Savjeta mladih Požeško-slavonske županije.

Maturante očekuje dan ispunjen zabavom, smijehom i veseljem. Vjeruje se da će već od ranih jutarnjih sati ulice biti prepune uzbuđenih maturanata koji će nositi svoje tradicionalne majice s bojama i kreativnim porukama. No najbolja zabava će započeti u 14:00 sati na prostoru iza Gimnazije Požega!

DJ će se pobrinuti za vrhunsku glazbenu selekciju i održavanje visokoenergetske atmosfere tijekom cijelog događaja. Stoga, maturanti se trebaju pripremiti da otpuste sve brige i prepuste se glazbi!

Svi zajedno će stvoriti nezaboravnu proslavu koja će biti kruna njihove srednjoškolske avanture.

Stoga, pozivaju se svi da se pridruže i dođu s osmijehom na licu jer ih očekuje dan ispunjen radosti, veselja i sjećanja.

Vidimo se 26. svibnja 2023. na proslavi zadnjeg dana srednje škole!

Pročitano 722 puta