Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Subota, 11 Ožujak 2023 17:39

U Centru za posjetitelje “Požeška kuća” održan Obrtnički forum

 

U prigodi Dana grada Požege i održavanja tradicionalne gospodarske manifestacije „Zeleno-plavo“ u Centru za posjetitelje “Požeška kuća” održan je Obrtnički forum pod nazivom „Povezivanje zelene i plave Hrvatske – mogućnosti i izazovi“.

Obrtničkom forumu prisustvovali su i sudjelovali predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dalibor Kratohvil, predsjednik Obrtničke komore Požeško-slavonske županije Zlatko Špiranec, predsjednik Udruženja obrtnika Grada Požege Željko Pojer, predstavnici obrtničkih komora iz cijele Hrvatske, kao i pročelnica gradskog UO za komunalne djelatnosti i gospodarenje Andreja Menđel, direktorica TZ Grada Požege Mirna Šimunović Svoboda, predsjednik Gradskog vijeća grada Požege Matej Begić, te zamjenik županice Ferdinand Troha.

Program je vodila Maja Petrović, pročelnica UO za društvene djelatnosti grada Požege, a u ime Požeško-slavonske županije svima prisutnima prigodno se obratio i zamjenik županice.

“Grgurevo je i Požega diše svečano. Hvala vam što je to dobrim dijelom i zbog svih vas koji ste došli ovdje. U administrativnom središtu naše županije, u gradu Požegi, obrtnici i gospodarstvenici prisutni su od davnina. Imamo tradiciju u obrtništvu, a isto tako spremni smo poslušati i prihvatiti sve ono što nam donosite.“ – rekao je Ferdinand Troha poželjevši svim gostima dobrodošlicu u Požegu.

„Vjerujem da ćemo uživati u bogatstvu u onome što Hrvatsku spaja, a to su njezine različitosti. Svima vam želim da trenutke u našoj županiji i našem gradu provedete lijepo i da ovo vaše i naše druženje protekne u sreći i zadovoljstvu.” – istaknuo je zamjenik Troha.

Nakon uvodnih pozdrava, direktorica marketinga tvrtke Vinota d.o.o. Tihana Šutalo i voditelj poslovanja tvrtke Zlatni Lug d.o.o. Leo Pandžić održali su kratke prezentacije te predstavili svoje tvrtke, poslovne planove i projekte na kojima se aktivno radi i koji će u bližoj budućnosti biti jedni od ponosa naše županije.

Izvor: pozeski.hr

Pročitano 923 puta