Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Utorak, 28 Veljača 2023 14:18

HZZ Požega prezentirao mjere Aktivne politike zapošljavanja

 

Hrvatski zavod za zapošljavanje PU Požega uz podršku HGK – Županijske komore Požega, Poduzetničkog centra Pleternica i LRA Poduzetničkog centra Pakrac, organizirao je prezentaciju mjera Aktivne politike zapošljavanja koja je održana u prostoru Hrvatske gospodarske komore, ŽK Požega.

Uz predstavnike HZZ Požega te brojne poduzetnike s područja Požeško-slavonske županije, prisutni su bili i zamjenik županice Ferdinand Troha te pročelnica UO za komunalne djelatnosti i gospodarenje Grada Požege Andreja Menđel.

Ovom prilikom prezentirane mjere aktivne politike zapošljavanja u 2023. godini s naglaskom na potpore za zapošljavanje i pripravništvo, posebice na zelene i digitalne potpore.

Osim mjera aktivne politike zapošljavanja, svi prisutni informirani su o novostima, promjenama te o eventualnim problemima s kojima se poslodavci mogu susresti u korištenju usluga Zavoda, a jedna od tema bila su i iskustva i planovi poslodavaca u vezi obrazovanja i zapošljavanja radnika putem korištenja mjera APZ-a.

Izvor fotografija: rva.hr

Pročitano 878 puta