Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Srijeda, 15 Veljača 2023 10:50

Bračni parovi s 50 i više godina braka proslavili Valentinovo

 

Ovogodišnje Valentinovo za bračne parove koji su proslavili Zlatni pir ili navršili 50 i više godina braka okupilo je ukupno njih 80 koji su od Grada Požege, a koji je organizator ove lijepe manifestacije već duži niz godina, uz pozivnicu na druženje za dar dobili i novčani poklon od 30 eura.

„Dan je ovo kada smo se okupili kako bi vam čestitali na vašoj ljubavi, jer ljubav je ta koja godinama spaja parove koji su i danas ovdje kako bi uveličali proslavu Valentinova, tradiciju Požege.“ - rekla je na samom početku druženja pročelnica UO za društvene djelatnosti Grada Požege Maja Petrović.

Poželjevši im još puno godina ljubavi i zdravlja, na dugovječnom zajedništvu okupljenim parovima čestitali su i zamjenik gradonačelnika Borislav Miličević te zamjenik županice Ferdinand Troha.

„Sve vas srdačno pozdravljam ispred Požeško-slavonske županije i prenosim pozdrave naše županice Antonije Jozić. Čestitam vam današnji dan, dan svetog Valentina. Želim vam puno ljubavi i zdravlja, jer sveti Valentin je također i zaštitnik zdravlja. Vjerujem da je upravo to pomoglo da ovih 50 godina tako brzo prođe, a to je zato što vam je bilo i lijepo. Iskreno vam želim i vjerujem da će još dugo biti tako.“ - rekao je zamjenik županice Ferdinand Troha.

Izvor fotografija: slavonski.hr

Pročitano 1231 puta