Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Subota, 31 Prosinac 2022 17:49

Proslavljen doček nove 2023. godine u Gradu Pleternici – gradonačelnica Šarić: “Kad smo zajedno možemo puno toga i ništa nas putem ne može spotaknuti“

 

Kao i svake godine do sada u Gradu Pleternici okupio se veliki broj ljudi koji su uz kuhano vino, kobasice i glazbu Tamburaškog sastava „Bisernica“ na prekrasnom Trgu bećarca u podne pustili balone dobrih želja i nazdravili te novu godinu dočekali s pjesmom i veseljem.

Brojnim malim i onim malo starijim građanima Pleternice novu godinu čestitale su županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić i gradonačelnica Pleternice Marija Šarić koje su svima poželjele puno zdravlja i uspjeha u idućoj godini.

„Dragi gosti, Pleterničani i Pleterničanke, hvala svima na dolasku. Kad smo zajedno možemo puno toga i ništa nas putem ne može spotaknuti. Vama i vašim obiteljima želim puno sreće i ljubavi u slijedećoj godini koja donosi nove prilike i izazove. Ne propustite svaku stranicu nove knjige 2023. ispisati dobrim mislima i željama jer samo tako svi zajedno možemo napredovati.“ - rekla je gradonačelnica Šarić.

Županica Jozić svima okupljenima poželjela je dobrodošlicu u Požeško-slavonsku županiju i Grad Pleternicu gdje se najranije proslavlja doček nove godine.

„Neka nam svima 2023. godina bude sretna i ispunjena! Danas nam je uistinu lijep i sunčan dan, okupili smo se od onih najmanjih do naših najstarijih sugrađana u jednom lijepom raspoloženju i zajedništvu. To lijepo raspoloženje i zajedništvo ponesimo svi zajedno u 2023. godinu, neka vam bude ispunjena osobnim i poslovnih uspjesima. Ovo zajedništvo koje nosite danas iz Pleternice neka vam grije srca u 2023.. Još jednom, sretna nova 2023. godina – živjeli!“ - čestitala je županica Antonija Jozić.

Izvor fotografija: rva.hr

Pročitano 4717 puta