Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Utorak, 20 Prosinac 2022 08:06

Blagdanski prijem Grada Požege

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana gradonačelnik Požege Željko Glavić i predsjednik Gradskog vijeća Matej Begić održali su u Centru za posjetitelje “Požeška kuća”svečani prijem kojem su prisustvovali brojni gosti iz kulturnog, društvenog, obrazovnog i gospodarskog života Grada i Županije. Među bronim uzvanicima bili su i požeški biskup msgr. dr. Antun Škvorčević te zamjenik županice Ferdinand Troha.

Gradonačelnik nije krio zadovoljstvo odazivom na svečani prijem te je ovom prigodom kratko osvrnuo na nastojanja gradske uprave. „Nastojimo se rukovoditi onim što smo i na početku obećali – nastojimo služiti građanima ovog grada, ne upravljati tako da se dignemo iznad svih već da zajedno sa svima djelujemo tako da život u ovom gradu bude što ljepši. Prije svega, vodimo računa o tome da možemo pokazati rezultate, nastojat ćemo da ih bude što više, nastojat ćemo riješiti sve ono što se može riješiti. Pri tome očekujemo pomoć svih vas, bez vas bi to bilo nemoguće.,” zaključio je gradonačelnik te čestitao svima Božić te mirnu i uspješnu 2023. godinu.

Prigodnim riječima obratio se i biskup msgr. dr. Antun Škvorčević. “Trebalo bi oživjeti u nama i ovog Božića ono dostojanstvo koje ima svako od nas i svi mi zajedno, ne po našem ljudskom djelu nego u Božjem djelu Isusa Krista,” rekao je biskup uz čestitke i blagoslov.

 

Izvor fotografija: slavonski.hr 

Pročitano 916 puta