Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Nedjelja, 04 Prosinac 2022 09:14

Otvoren ovogodišnji „Advent u Požegi“

 

U gradskoj šetališnoj zoni, glazbenim izvedbama Brune Oberan Bošković i Big Band Youth Orchestra, službeno je otvoren ovogodišnji „Advent u Požegi“ koji će trajati sve do 31. prosinca te će uključivati brojne kulturne, zabavne i glazbene sadržaje. Na nekoliko gradskih lokacija, požeški advent oživjet će stari barokni grad, a u organizaciji Turističke zajednice Grada Požege, u šetališnoj zoni od 22. do 24. prosinca održat će se i tradicionalni Božićni sajam.

Okupljene Požežanke i Požežane, poželjevši im lijepe i radosne blagdane, pozdravili su zamjenik županice Ferdinand Troha i gradonačelnik Grada Požege Željko Glavić koji je i službeno otvorio „Advent u Požegi“.

U ime županice Jozić i svoje osobno ime zamjenik Troha istaknuo je kako je lijepo vidjeti ovoliki broj građana na jednome mjestu. „Imamo sve - dobro raspoloženje, dobar bend, vino, specijalitete i očekujemo dobru zabavu. Vrijeme je došašća, advent je, Božić dolazi i veselimo se!” - rekao je Troha.

“Drage Požežanke i Požežani, izuzetna mi je čast otvoriti “Advent u Požegi 2022″. Ovo je pripremljeno da u predbožićno vrijeme sa svojim obiteljima, prijateljima i rodbinom prošetamo gradom, da uživamo, da se pripremimo za Božić i sljedeću novu godinu. Također i sve nadolazeće dane ovdje će biti program. Želimo da uživate, da se veselite i da što sretniji dočekamo Božić i Novu godinu. Živjeli!” - rekao je gradonačelnik Glavić.

Izvor fotografija: slavonski.hr

Pročitano 653 puta