Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Četvrtak, 22 Rujan 2022 09:55

Obilježena 60. obljetnica NK Požega

 

Prijateljskom utakmicom sa zagrebačkim prvoligašem NK Lokomotiva, pred više od 200 gledatelja, NK Požega obilježio je svoj 60-ti rođendan, nakon koje je za uzvanike NK Požega te obje ekipe, u svečanoj dvorani Gloria u Požegi održana zajednička svečana večera kojoj su prisustvovali i županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić, gradonačelnik Požege Željko Glavić, njegov zamjenik Borislav Miličević, bivši predsjednici, treneri i igrači nogometnog kluba Požega.

Jurica Matijević, predsjednik NK Požege zahvalio je svima na podršci koji pružaju, a bez koje klub ne bi mogao djelovati i napredovati, posebice Gradu Požegi i gradonačelniku Glaviću jer im je potpora Grada od posebnog značaja, a čestitke i daljnji uspjeh u radu poželjela im je i županica Antonija Jozić.

„Nogometni klub Požega okuplja puno djece i mladeži, a ovaj dan će ostati u sjećanju upravo njima, djeci koja su naša budućnost. Želja mi je da od početnika do seniora budete i dalje uspješni, a na one naše najmlađe prenosite ono što je najvažnije, zdrav život i timski rad, sve na tragu onoga što su njegovali ljudi koji su prije 60 godina osnivali nogometni klub.“ rekla je županica Jozić.

Svima prisutnima prigodnim riječima obratio se i predsjednik Županijskog nogometnog saveza Drago Lucić, a predstavnici NK Slavonije iz Požege te NK Dinamo iz Vidovaca uručili su poklone domaćinu, predsjedniku NK Požega Jurici Matijeviću.

Izvor fotografija: pozega.eu

Pročitano 765 puta