Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Subota, 17 Rujan 2022 13:52

Održana redovna izvještajna Skupština Zajednice udruga i članova HVIDR-a Požeško-slavonske županije

 

U prostoru Gradske vijećnice Grada Pakraca održana je 23. redovna izvještajna Skupština Zajednice udruga i članova HVIDR-a Požeško-slavonske županije kojom je predsjedao predsjednik županijske HVIDR-e Stipan Grgić istaknuvši kako je u proteklom razdoblju Županijska zajednica udruga HVIDR-a provodila sve svoje redovne zadaće u skladu s ranije prihvaćenim planom te je tako prošla godina bila u znaku puno većeg broja aktivnosti nego pretprošle godine zbog situacije s pandemijom.

„Iako je bilo više aktivnosti, vidljivo je da nas je epidemiološka situacija usporila te se nadam da će se normalizacijom društvenog života i naše članstvo više aktivirati.“ – rekao je Grgić koji je podnoseći izvješće o radu u prošloj godini istaknuo kako su članovi obilježavali sve obljetnice vezane za Domovinski rat na području naše Županije te aktivno sudjelovali u radu županijske Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Za svoje aktivnosti ŽZU HVIDR-a lani je prihodovala oko 13.000 kuna iz proračuna Požeško-slavonske županije, a prema planu i programu za iduću godinu članstvo će i dalje obavljati redovne aktivnosti i obilježavanja obljetnica iz Domovinskog rata.

Zamjenik županice Požeško-slavonske županije Ferdinand Troha uputio je čestite na radu članovima županijske HVIDR-e te istaknuo kako je shvatljivo da je članstvo sve starije i da se sve teže okuplja, zahvalivši im što usprkos tome prisustvuju događanjima i obilježavanjima obljetnica iz Domovinskog rata.

Izvor fotografija: pakrackilist.hr

Pročitano 685 puta