Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Ponedjeljak, 01 Kolovoz 2022 13:34

Održan memorijalni nogometni turnir za poginule branitelje iz Vidovaca i Dervišage

 

Dvodnevni memorijalni turnir za poginule branitelje iz Vidovaca i Dervišage, održan je na stadionu NK Dinamo u Vidovcima, gdje su svoje nogometne vještine pokazale ekipe NK Dinamo Rajsavac, NK Požega, NK Graševina Vetovo te NK Dinamo Vidovci-Dervišaga.

Nakon odigranih utakmica u subotu, nedjeljne svete mise zadušnice za pokojne branitelje, obilaska mjesnog groblja i odavanja počasti u Vidovcima i Dervišagi, svečano otvorenje nogometnog turnira održano je uz polaganje vijenaca na spomen obilježju 63. samostalnog bataljuna ZNG-a u Vidovcima.

Poginulim braniteljima počast su odali svi igrači utakmica, brojni posjetitelji turnira, a vijence i svijeće položili su i Marina Štimac, izaslanica potpredsjednika Vlade i ministra hrvatskih branitelja Tome Medveda, županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić, zamjenik gradonačelnika Grada Požege Borislav Miličević, predstavnici udruga branitelja, predstavnici Mjesnog odbora Vidovci, te NK Dinamo Vidovci-Dervišaga.

Sudionicima memorijalnog turnira i svima okupljenima obratili su se predsjednik NK Dinamo Marinko Marić, predsjednik MO Josip Širić, zamjenik gradonačelnika Požege Borislav Miličević te županica Antonija Jozić koja je ujedno i otvorila turnir.

Kroz dva dana odigranih utakmica, igrači NK Požege osvojili su 3. mjesto, a u finalnoj utakmici između NK Graševina Vetovo i NK Dinamo Vidovci Dervišaga, 1. mjesto osvojila je ekipa NK Dinamo Vidovci-Dervišaga koji su pobjedu odnijeli s rezultatom 4:0.

Izvor fotografija: pozeska-kronika.hr

Pročitano 4754 puta