Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Ponedjeljak, 04 Srpanj 2022 12:10

Davor Lepka iz Pakraca primio najveće priznanje Hrvatske obrtničke komore

 

Najzaslužnijim obrtnicima i obrtnicama, u petak 01. srpnja 2022. godine, u povodu Dana Hrvatske obrtničke komore dodijeljena su najviša priznanja HOK-a - „Zlatne ruke“. Riječ je o najvišem priznanju kojeg HOK dodjeljuje uglednim i časnim članovima Komore za izuzetna poslovna dostignuća u obrtu te zasluge u razvoju i promicanju obrtništva i malog poduzetništva, kao i drugim fizičkim i pravnim osobama koje su svojim djelovanjem dali značajan doprinos razvoju obrtništva Hrvatske.

Svečanosti uručenja prisustvovali su i ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović te zamjenik županice Požeško-slavonske županije Ferdinand Troha.

Donedavni predsjednik Udruženja obrtnika Pakraca i Lipika te poznati pakrački frizer Davor Lepka primio je priznanje „Zlatne ruke“ te zahvalio članovima upravnog odbora Udruženja obrtnika Pakraca i Lipika na prijedlogu za priznanje „Zlatne ruke“ te predsjedniku Hrvatske obrtničke komore Dragutinu Ranogajcu što je prepoznao rad Udruženja kao i njegov osobno kroz institucije HOK-a.

Izvor fotografija: compas.com.hr

Pročitano 1232 puta