Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Srijeda, 22 Lipanj 2022 18:21

Svečani prijem nagrađenih učenika Glazbene škole Požega

Glazbena škola Požega održala je svečani prijem za učenike koji su postigli odlične rezultate na natjecanjima tijekom minule školske godine. Ravnatelj Glazbene škole Požega Alen Kovačević nije skrivao svoj ponos. „Angažman naših učenika uistinu je velik te ne možemo organizirati dodjelu nagrada nakon svakoga, zato ovim svečanim prijemom objedinjujemo sva natjecanja.“- rekao je ravnatelj te napomenuo kako je dodjela održana na Međunarodni dan glazbe.

Ukupno 79 učenika Glazbene škole Požega ostvarilo je odlične rezultate na raznim natjecanjima, a sudjelovali su na školskim, regionalnim, županijskim, državnim, ali i međunarodnim natjecanjima.

Svečanom prijemu prisustvovali su zamjenik županice Ferdinand Troha i pročelnica Grada Požege Maja Petrović.

„Lijepo je biti u Glazbenoj školi u Požegi, a još ljepše je pozdraviti vas u ovakvoj prigodi, kada se dodjeljuju priznanja najboljima. Danas je svakako poseban dan, ali i Dan glazbe – dan kada slavimo glazbu. Vjerujem da je ravnatelj to i mislio kada je odabrao ovaj dan. Ovim putem vam svima čestitam, sa željom da i dalje nastavite biti najbolji, da budete na ponos svojim roditeljima i nama, a ponajprije da budete na ponos sebi.“ – rekao je zamjenik županice Ferdinand Troha, koji je ujedno prenio i čestitke županice Antonije Jozić.

 

Izvor fotografija: rva.hr

 

 

Pročitano 1848 puta