Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Ponedjeljak, 20 Lipanj 2022 09:03

Godišnja produkcija UO Plesne radionice Ilijane Lončar “Plesom kroz život”

UO Plesna radionica Ilijane Lončar u Gradskom kazalištu Požega prikazala je 22. godišnju produkciju, koja je organizirana uz podršku Grada Požege i Požeško – slavonske županije, a koja donosi pregled svih plesača. Čak 154 plesača u dobi od 3 do 17 godina, predstavilo je 11 koreografija različitih tematika.

“Osnovni cilj umjetničke organizacije sve ove godine, a govorimo o više od dva desetljeća rada, promocija je i razvoj plesnog odgoja te kreativnog stvaralaštva djece i mladih. Važno je da  u cijelom procesu djeca uživaju i da što više iz sebe daju na svakom satu plesa, pa onda i na pozornici.” rekla je Ilijana Lončar.

Županica Jozić podržala je ovakav hvalevrijedan projekt. “Drage plesačice i plesači, poštovani roditelji i članovi obitelji naših mladih umjetnika, draga Ilijana – čast mi je i zadovoljstvo biti danas s vama i vidjeti što to Ilijana radi u Požegi i šire već dugi niz godina. Ovi mladi ljudi ponos su Požege, ponosu su i Požeško-slavonske županije i svojim plesom rekli su sve što je trebalo biti rečeno. Čestitam Ilijani, plesačima, no čestitam i roditeljima jer znam koliko je truda potrebno kako bi se njegovale izvanškolske aktivnosti, čestitam im što su za svoju djecu odabrali ples i Ilijanu Lončar.” rekla županica Jozić.

 

 

Izvor fotografija: slavonski.hr

Pročitano 3056 puta