Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Utorak, 14 Lipanj 2022 12:52

Županica i gradonačelnik održali sastanak s predsjednikom Vlade RH

 

Uoči sjednice Predsjedništva i Kluba zastupnika HDZ-a, predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, zajedno sa predsjednikom Hrvatskog sabora Gordanom Jandrokovićem te potpredsjednikom Vlade RH i ministrom hrvatskih branitelja Tomom Medvedom, održao je kratki sastanak s gradonačelnikom Grada Požege Željkom Glavićem i županicom Požeško-slavonske županije Antonijom Jozić u prostoru Gradske uprave.

Teme sastanka bile su razne, a između ostaloga, razgovaralo se o ključnim temama koje su bitne za razvoj grada Požege i Požeško-slavonske županije.

„Od tema o kojima smo razgovarali na sastanku s premijerom Plenkovićem, svakako bih spomenula projekt brze ceste od Požege prema autocesti, odnosno spoj na A3 autocestu. Također, govorili smo i o drugim ključnim projektima kao što su Akumulacija Kamenska, izgradnja nove škole u gradu Požegi kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti, izgradnja dječjeg vrtića, te drugim projektima. Osobno smatram da je dolazak predsjednika Hrvatske demokratske zajednice i cijelog vrha HDZ-a u Požegu još jedna snažna poruka Slavoniji.“ - rekla je županica Jozić.

Pročitano 845 puta