Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Subota, 12 Ožujak 2022 23:09

Tradicionalna i nezaobilazna proslava blagdana Grgureva na turističkom imanju „Zlatni lug“

 

Požeška poduzetnička obitelj Pandžić tradicionalno svake godine povodom Dana Grada i Grgureva na svom turističkom imanju u Emovačkom lugu organizira veliku proslavu uz brojne goste, prijatelje i poslovne partnere iz gospodarskog, političkog, kulturnog i društvenog života.

Tako je i ove godine, uz uobičajeno raskošnu i vrhunsku ponudu suhomesnatih proizvoda iz vlastite proizvodnje, Zlatni lug ponudio i izvrstan izbor domaćih rakija te ponajbolja vina požeških i kutjevačkih vinara.

Govoreći o ovoj tradiciji i upornom njegovanju običaja okupljanja prijatelja na svom imanju, Thomas Heinz Pandžić istaknuo je kako je prošla godina, a radi pandemije korona virusa, bila jedina godina bez organizacije proslave Grgureva. „Ovo je prilika kako bi se svim svojim prijateljima i poslovnim partnerima odužio za sve ono što smo zajednički radili za bolji suživot u našem gradu. Na našoj proslavi, uz degustaciju, prezentiraju se i vrhunska vina naših požeških vinara.“ – rekao je požeški poduzetnik istaknuvši kako se naša Slavonija uz pomoć Turističke zajednice i Ministarstva turizma mora približiti turistima kako bi zaživjela kao jedno veliko turističko središte.

Ovogodišnjoj proslavi Grgureva na „Zlatnom lugu“ prisustvovala je i županica Antonija Jozić zajedno sa svojim zamjenikom Ferdinandom Trohom.

Izvor foto: Laganini FM Požega

Pročitano 909 puta