Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Srijeda, 22 Prosinac 2021 13:19

Svečani prijem Grada Požege u prigodi božićnih i novogodišnjih blagdana

 

Predstavnici kulturnog, vjerskog, gospodarskog i društvenog života Grada Požege sinoć su prisustvovali svečanom prijemu gradonačelnika dr. sc. Željka Glavića u prostoru Gradske knjižnice, a među gostima bili su i njegov zamjenik dr. sc. Borislav Miličević, predsjednik Gradskog vijeća Požege Matej Begić, požeški biskup msgr. dr. Antun Škvorčević, županica Antonija Jozić sa zamjenicima, ravnatelji gradskih ustanova, poduzetnici, te brojni drugi uvaženi gosti.

Gradonačelnik Glavić zahvalio je svima koji su kroz ovu godinu doprinijeli kvaliteti života u gradu, a ponajprije zdravstvenim radnicima koji su brinuli o pandemiji, gospodarstvenicima za očuvanje radnih mjesta, djelatnicima u obrazovanju, te svima drugima koji su doprinijeli na bilo koji način svojim radom i zalaganjem.

„Bog sebe dade za nas, a Božja duhovnost je sebe dati za drugoga. Učinimo sve što možemo radi bolje sutrašnjice, počevši od zajedništva na svim razinama, jer nema napretka u ničemu ako idemo jedni protiv drugih.“ – rekao je biskup Škvorčević.

Izvor foto: Grad Požega

Pročitano 805 puta