Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Utorak, 21 Prosinac 2021 15:04

U požeškoj Šetališnoj zoni otvoren Božićni sajam

 

Otvorenje požeškog Božićnog sajma u organizaciji Turističke zajednice Grada Požege održano je danas u Šetališnoj zoni uz nastup Glazbene radionice Nota, a sajam s tridesetak izlagača uveseljavat će Požežane raznolikom ponudom domaćih proizvoda, kolačima, božićnim nakitom, zlatovezom, božićnim ukrasima, suvenirima, radovima učeničkih zadruga, obrtnika i slično.

Posjetitelje sajma pozdravili su zamjenik gradonačelnika Borislav Miličević i direktorica Ureda TZ Grada Požege Silvija Podoljak, a ispred Požeško-slavonske županije, otvorenju je prisustvovao zamjenik županice Ferdinand Troha.

“Sajmovi i sajmovanje u tradiciji su srednjeeuropskih kulturnih središta i posebno sam ponosan na sve naše izlagače što su odlučili ovih dana prikazati svojih ruku djela upravo na ovom sajmu te omogućiti nama, građanima Požege da uživamo u ovo predblagdansko vrijeme. Božićni sajam uvijek budi posebnu toplinu u srcu, stoga, umjesto formalnih riječi otvorenja sajma, iskoristit ću priliku zaželjeti vam sretan Božić i uspješnu Novu 2022. godinu.” - rekao je Miličević.

U petak, 24. prosinca uz Božićni sajam od 10 do 12 sati u organizaciji Konjogojstvene udruge Vallis Aurea bit će organizirana adventska vožnja kočijom, a od 11 sati domjenak za građane u organizaciji Obrtničke komore Požega i Udruženja obrtnika, uz potporu Grada Požege i Turističke zajednice, a adventski program u šetališnoj zoni bit će zaključen 31. prosinca dočekom Nove godine.

Pročitano 874 puta