Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Petak, 05 Studeni 2021 15:21

Rezultati nakon administrativne provjere i provjere prihvatljivosti podnositelja

 

Temeljem Programa dodjele potpora male vrijednosti poljoprivrednicima za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodnih nepogoda iz lipnja 2021. godine;  obradu prijava pristiglih na Javni poziv obavila je Stručna radna skupina za provedbu Programa . Sve prijave koje su zaprimljene na Javni poziv su obrađene prema kriterijima koji su sadržani u Programu i bili su navedeni u obrascu zahtjeva koji su podnositelji popunjavali. A to  su:

a) Kriteriji za administrativnu provjeru prijave

b) Kriteriji za provjeru prihvatljivosti podnositelja.

Potpora se odobrava podnositelju čija prijava udovoljava kriterijima Programa u razmjernom iznosu do konačne raspodjele ukupnog iznosa proračunskih sredstava.

Korisnici Programa su isključivo:

-              poljoprivrednici sa štetama u poljoprivredi i/ili na poljoprivrednom zemljištu, na imovini koja nije osigurana  na područja gradova Požege, Kutjeva i Pleternice i/ili općina Jakšić , Kaptol i Velika

-              koji su prijavili štetu sukladno odredbama Zakona o ublažavanju i uklanjanju posljedica prirodnih nepogoda ( „Narodne novine“ br. 16/2019) i Pravilnika o Registru šteta od prirodnih nepogoda („Narodne novine“ br. 65/2019).

Molimo sve podnositelje koji su navedeni kao prihvatljivi korisnici (provjeriti ovdje) da provjere svoj IBAN račun i ukoliko nije točan da odmah jave točan IBAN na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pročitano 1009 puta