Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Ponedjeljak, 06 Rujan 2021 17:37

Tramišak: „Najvažnijim projektima ističemo upravo one koji se tiču naših najmlađih“

 

Ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Nataša Tramišak, požeško-slavonska županica Antonija Jozić, Davor Huška, ravnatelj Uprave za financije i informacijsko-telekomunikacijske sustave u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova EU, gradonačelnica grada Pakraca Anamarija Blažević, ravnateljica DV Maslačak Višnja Klobučar te pakrački župnik, vlč. Jozo Zorić danas su obišli proširene kapacitete DV Maslačak koji su namijenjeni za boravak 25-30 mališana, a financirani uz pomoć sredstava iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, grada Pakraca, pakračke župe i Požeške biskupije.

Pakrački župnik, vlč. Jozo Zorić zahvalio je ministrici i gradonačelnici na velikoj pomoći i iskazao veselje što će svako dijete u gradu Pakracu imati adekvatan prostor za igru, druženje i napredak.

„Vjerujem kako je ovaj dječji vrtić na veliko zadovoljstvo kako grada Pakraca tako i svih roditelja koji će imati priliku ovdje dovesti svoju djecu. Najvažnijim projektima ističemo upravo one koji se tiču naših najmlađih, a kako bi se vaša županija mogla dalje razvijati, nama je u planu daljnji nastavak jačanja odgojno-obrazovnih kapaciteta.“ – istaknula je ministrica Nataša Tramišak.

Gradonačelnica Blažević rekla je kako unazad nekoliko godina Pakrac postaje središte gdje se događaju stvarni radovi te se zahvalila svima koji su sudjelovali u ostvarenju ovoga projekta.

Županica Jozić čestitala je gradu i gradonačelnici na proširenju vrtićkih kapaciteta te rekla kako će Požeško-slavonska županija uvijek podržavati projekte namijenjene upravo budućim naraštajima.

 

Izvor fotografija: compas.com.hr

Pročitano 672 puta