Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Ponedjeljak, 21 Lipanj 2021 09:54

Položen vijenac uz spomenik u Vidovcima

 

U nedjelju 20. lipnja, svetom misom u crkvi sv. Ivana Krstitelja u Vidovcima i polaganjem vijenca i lampiona uz spomenik, održano je završno obilježavanje 30. godišnjice osnivanja 63. „A“ samostalne bojne ZNG Požega.

Uz pripadnike Udruge, polaganju vijenca prisustvovali su zamjenik županice Ferdinand Troha i predsjednik Gradskog vijeća grada Požege Matej Begić.

Predsjednik Udruge Dragan Valenta zahvalio se svima koji su sudjelovali u obilježavanju njihove obljetnice te je rekao kako je ovo bio tjedan koji je bio značajan za sve pripadnike Udruge te sve žitelje Županije i Grada Požege.

„Danas smo se okupili da se oda čast i sjećanje prvenstveno na 31 poginulog branitelja koji su dali najvažnije što su imali na oltar domovine. Čestitam Udruzi što su svih godina do sada bili svjetionik razvoja i opstanka našeg grada, županije i Republike Hrvatske.“ – rekao je Matej Begić.

„Pozdravljam Vas ispred županije Požeško-slavonske i županice Antonije Jozić te želim da i ubuduće evocirate uspomene na svoju postrojbu i svoje poginule suborce. Županija Požeško-slavonska pratit će i pomoći vaš rad.“ – rekao je Ferdinand Troha, zamjenik županice Požeško-slavonske županije.

Pročitano 796 puta