Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Srijeda, 09 Rujan 2020 13:41

Ovoga vikenda moto utrke na Glavici

 

Ovaj vikend, 12. i 13. rujna 2020. godine bit će održano Međunarodno otvoreno prvenstvo Hrvatske u cestovnim moto utrkama. Organizator je Moto klub Požega Promet, a glavni pokrovitelj je Požeško-slavonska županija. Utrke i aktivnosti na Glavici najavili su župan Alojz Tomašević i tajnik Moto kluba Požega Promet Zlatko Jaroš.

“Povodom održavanja utrke koja će biti ovaj vikend na prostoru Glavice želim vas izvijestiti da sam ponosan što i u ovakvim teškim uvjetima nismo zaustavili manifestacije, posebice kada je u pitanju sport. Ova tradicionalna utrka pod pokroviteljstvom Požeško-slavonske županije, u suradnji sa vojarnom te Ministarstvom obrane održava se na prostorima naše Požege. Pozivam naše stanovnike, uz nadu da će biti lijepo vrijeme, da iskoristimo te dane za biti na otvorenom, ali poštivajući sve epidemiološke mjere koje su propisane. Želim svima dati na znanje da je velika odgovornost, da bi se ispravno provele sve mjere, upravo na organizatoru. Organizator će se pobrinuti za provedbu epidemioloških mjera, kao što su mjerenje temperature sudionicima  i gledateljima, a ukoliko se postoje nekakvi simptomi osoba će biti udaljena.” – rekao je župan Alojz Tomašević.

“U malo više od mjesec dana imamo drugu utrku državnog prvenstva. Ovo su zadnje dvije utrke koje će biti održane ove godine. Očekuje se preko 100 vozača. Vozit će se u četiri kategorije, a posebno će se voziti i kategorija “hobby”, to su dečki koji voze iz ljubavi prema motorima, ali nemaju vozačku licencu. Početak utrka je u subotu od 15 sati, a u nedjelju od 13,30 sati.” – rekao je tajnik MK Promet Požega Zlatko Jaroš.

Pročitano 2688 puta