Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Utorak, 08 Rujan 2020 08:29

Na groblju sv. Marka u Kutjevu položeni vijenci za sve poginule hrvatske branitelje

 

Povodom Dana grada Kutjeva i blagdana Male Gospe, uz poštivanje epidemioloških mjera, položeni su vijenci i zapaljene svijeće za sve poginule branitelje iz Domovinskog rata.

Vijence su položili izaslanik predsjednika Vlade RH i ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović, izaslanstvo Požeško-slavonske županije na čelu sa županom Alojzom Tomaševićem i predsjednicom Skupštine županije Josipom Miličević, izaslanstvo grada Kutjeva na čelu s gradonačelnikom Josipom Budimirom i predsjednikom vijeća Ivicom Ribičićem, Udruga branitelja proizašlih iz Domovinskog rata UHDDR i UDVDR, izaslanstvo gradskog ogranka HDZ-a predvođeno predsjednikom Ivicom Malnarom.

Molitvu i blagoslov održao je kapelan Dejan Ilić iz kutjevačke župe Blažene Djevice Marije. “Ovim činom iskazana je zahvalnost poginulim, umrlim, nestalima i živim hrvatskim braniteljima koji su dali sve što su imali i bili spremni dati da bismo danas mogli kao slobodni ljudi biti upravo na ovome mjestu.“ – rekao je kapelan Ilić.

Pročitano 1327 puta