Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Petak, 26 Lipanj 2020 11:54

Župan i načelnik u obilasku radova u Alilovcima

Naselje Alilovci dobit će novu pješačku stazu u dužini od 2,2 kilometra. Radove su obišli župan Alojz Tomašević i načelnik općine Kaptol Mile Pavičić.

Vrijednost radova je gotovo 1,5 milijuna kuna, koje financira Županijska uprava za ceste Požeško – slavonske županije sa 80%, a općina Kaptol sa 20%. Radove izvode Ceste Požega i Promet građenje.

„Iznimno mi je drago da smo danas ovdje u Alilovcima, gdje će ŽUC Požeško – slavonske županije u suradnji sa općinom Kaptol sufinancirati izgradnju nogostupa za dobrobit svih stanovnika. Investicija je gotovo 1,5 milijuna kuna. Ovaj nogostup, odnosno pješačka staza od iznimne je važnosti za ovo naselje, a pogotovo za sve njegove stanovnike zbog još veće sigurnosti ovog cestovnog pravca.“ rekao je župan.

Načelnik općine rekao je kako je 29. lipnja Dan općine, koji zbog trenutne situacije sa COVID-19 neće moći obilježiti svečanom sjednicom općinskog vijeća te će obilaskom ovoga gradilišta te ostalih radova na području općine simbolično obilježiti taj dan.

Pročitano 1694 puta