Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Subota, 30 Svibanj 2020 19:25

Otvorenje svečane dvorane Gloria u Požegi

Otvorena je svečana dvorana Gloria u Požegi, sala za čije su postojanje i predivan izgled zaslužne dvije požeške obitelji, obitelj Pavić i obitelj Pojer. Proslavi otvorenja prisustvovali su župan Alojz Tomašević, gradonačenik grada Požege Darko Puljašić, predsjednik Gradskog vijeća grada Požege prof. dr. sc. Željko Glavić, gvardijan Franjevačkog samostana fra Milan Krišto te ostali počasni uzvanici i prijatelji.

Priča za otvaranjem svečane dvorane u Požegi krenula je prije dvije godine, kada je Željko Pojer jedan od poslovnih partnera, shvatio da Požegi nedostaje sala za svatove. Svoju ideju prezentirao je obitelji Pavić te su odlučili zajedno pokrenuti posao i ući u nimalo lak projekt. Projekt je uspješno završen, svečana dvorana otvorena je za vjenčanja, kojima se ponajviše raduju mladenci koji će svoj najvažniji dan u životu upotpuniti profesionalnom uslugom i predivnim ambijentom kojeg ova dvorana pruža.

Riječi pozdrava uputio je Željko Pojer te je naglasio kako mu je otvaranje takve svečane dvorane bio životni san koji mu se i ostvario uz pomoć njegovih prijatelja, obitelji Pavić, ispred koje će poslove voditi Borna Pavić.

„Zahvaljujem svima koji ste došli u ovom velikom broju s nama podijeliti našu sreću i radost, a prije svega ponos. Ponosan sam na svoje roditelje i na sve koji su mi pomogli da krenemo s ovom pričom, koji su vjerovali u mene, i izrazito sam sretan što mogu nastaviti obiteljsku tradiciju ugostiteljstva koja traje već 3. generaciju od 1982. godine.“ - rekao je Borna Pavić.

Čestitkama se pridružio i župan Alojz Tomašević koji je prije svega svima čestitao Dan državnosti te naglasio kako nisu mogli izabrati ljepši datum za ovakvu važnu prigodu.

„Zaista je preljepo što su se dvije obitelji udružile da nam omoguće ovaj prostor, da možemo reći da i mi imamo salu jednaku velikim svjetskim gradovima, a i sam naziv Gloria predstavlja slavu i ljepotu. Neka se mladi ljudi ovdje vesele, neka se vole i neka to bude poruka svima koji su možda otišliu neke druge zemlje, da se vrate stvarati svoje obitelji ovdje, neka svoju djecu uče o Slavoniji i o domovini Hrvatskoj. Neka i ovaj prostor, ova dvorana, bude na dobrobit svih stanovnika Požeško-slavonske županije. Možda je danas rizik ulagati, no onaj tko zna i želi, taj i može ostvariti svoje snove i svoje planove te biti uspješan. Stoga čestitam obitelji Pojer i Pavić i želim im puno uspjeha!“ – rekao je župan Alojz Tomašević.

Pročitano 3585 puta