Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Petak, 20 Prosinac 2019 12:57

Županu Alojzu Tomaševiću dodijeljena Zlatna plaketa Hrvatskog lovačkog saveza za doprinos lovstvu

Na svečanoj skupštini Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije dodijeljene su zlatne plakete Hrvatskog lovačkog saveza za doprinos razvoju i unapređenju lovstva požeškog kraja.

„Ovo je zahvala pojedincima i tvrtkama za doprinos uređenje zgrade našeg saveza, te potporu za ulaganje unazad pet godina za izgradnju i opremanje lovačkog strelišta u Bzenici.“ – rekao je u ovoj prigodi predsjednik Županijskog saveza Branko Bertelović, koji je zajedno sa potpredsjednicima Denisom Miloševićem i Božidarom Terzićem uručio plakete.

Dobili su ih požeško-slavonski župan Alojz Tomašević za kojega je priznanje primio njegov izaslanik Željko Obradović, te tvrtke Alles, Color emajl, Elektro team, L projekt, HEP Požega, Hrvatske šume-uprava Požega, Poljana, Promet građenje i Spinot. U ime nagrađenih zahvalio se direktor Spinota Zdravko Vujnović izrazivši nadu da će tvrtke i nadalje pomagati lovstvo.

U radnom dijelu skupštine prihvaćeni su plan rada i financijski plan za iduću  godinu, a bilo je riječi o obuci lovnika koju će polaziti 50 lovaca ovog kraja tj. iz svakog lovišta po jedan.

Izvor: pozega.eu

Pročitano 2014 puta