Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Ponedjeljak, 16 Prosinac 2019 07:37

7. godišnja skupština Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije

Matica umirovljenika Požeško-slavonske županije na svojoj 7. godišnjoj skupštini, održanoj u restoranu Čiča Mata u Velikoj, prihvatila je sva izvješća o radu u protekloj godini te donijela plan rada za iduće razdoblje.

„Organizirali smo županijske sportske i glazbene susrete umirovljenika, zatim zabave za Valentinovu i Sv. Katarinu, kao i turnir u pikadu, a potporu su nam dali Požeško-slavonska županija te općine Kaptol i Velika.“ - istaknuo je u izvješću o radu predsjednik udruge Ivan Ronta te dodao da su nastupali na državnim smotrama pjevačkih skupina.

Planom rada za slijedeću godinu predviđen je nastavak ovakvih aktivnosti uz promjene na sportskim susretima po kojima ubuduće neće biti natjecanja u streljaštvu, dok je uvedeno natjecanje za umirovljenike u pikadu kroz koje su do sada nastupale samo žene.

„Sve pohvale vašem radu, ušli ste u program javnih potreba naše županije, tako da i nadalje neće izostati potpora aktivnostima udruge, a zahvalni smo na svemu što činite za ovaj kraj i svoje članove.“ – rekao je u pozdravnoj riječi izaslanik požeško-slavonskog župana Željko Obradović.

Tijekom druženja umirovljenika nastupio je ženski tamburaški sastav Liberta iz Kaptola.

Izvor: pozega.eu

Pročitano 2252 puta