Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Ponedjeljak, 18 Studeni 2019 07:57

Tvrtka Alles obilježila 25 godina djelovanja

Tvrtka Alles slavi punih 25 godina djelovanja. Tu obljetnicu vlasnik tvrtke Thomas Heinz Pandžić, uz svoju obitelj,  proslavilo je i s vjernim kupcima, poslovnim partnerima, zaposlenicima te brojnim gostima i uzvanicima.

„1993. godine nastala je ideja o osnivanju privatnog biznisa. Supruga mi je ostala bez posla i tada smo krenuli. Otvorili smo mali kiosk na tržnici. Prodavali smo sve i svašta, kućne potrepštine, sve ono što se u ta tri do četiri metra kvadrata moglo od asortimana držati i prodavati. Naredne 1994. godine dao sam otkaz u tvrtki u kojoj sam radio, priključio sam se privatnom biznisu i počeo raditi sa suprugom. 1. lipnja 1994. počeli smo raditi i službeno pod nazivom tvrtke Alles koja danas zapošljava više od 80 zaposlenika. Kroz svih ovih 25 godina nije bilo jednostavno. Radili smo na više lokacija krenuvši sa poslovnim prostorom 50-ak kvadrata, nakon toga 250, dok nismo prešli u Industrijsku zonu, ovdje gdje se danas nalazi trgovački centar. Bili smo ovdje prvi i jedini. Nije čak bilo niti mosta koji sada spaja sve ulice – istakao je Thomas Heinz Pandžić, vlasnik i direktor tvrtke Alles.

Tom je prilikom istaknut razvojni put tvrtke, kao i drugih subjekata  u vlasništvu Thomasa Heinza i Vlaste Pandžić, a to su višestruko nagrađeni turistički kompleks Zlatni Lug, zatim obiteljsko gospodarstvo sa 100 hektara zemljišta te Poljoprivredna televizija.

Thomas Heinz i Vlasta Pandžić zahvalili su svima na dobroj suradnji i razumijevanju te istakli da njihovi sinovi Mihael, Leo i Teo nastavljaju ovu obiteljsku poslovnu priču.

Uz čestitke za jubilej predsjednik Gospodarske komore Požeško-slavonske županije Luka Balenović uručio je posebno priznanje ovoj uspješnoj tvrtki, a čestitke su uputili čelnici lokalne samouprave.

„Vi ste ponos grada i županije, dobra obitelj i dobri ljudi, a stalno pokazujete svoju široku slavonsku dušu.“ – naglasio je u ovoj prigodi požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

 

Foto: pozega.eu

Pročitano 4234 puta