Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Ponedjeljak, 08 Travanj 2019 07:39

Djelatnici Bjelovarsko-bilogorske županije u posjeti Požeško-slavonskoj županiji

U posjet Požeško-slavonskoj županiji došli su djelatnici Bjelovarsko-bilogorske županije na čelu sa zamjenicom župana Bojanom Hribljan. Goste iz Bjelovarsko-bilogorske županije primio je župan Alojz Tomašević koji im je zahvalio što su odabrali Požeško-slavonsku županiju kao željenu destinaciju današnjeg kolektivnog izleta te im poželio lijep provod i obilazak općina i gradova županije.

,,Veliko mi je zadovoljstvo biti danas ovdje i osobno vam poželjeti dobrodošlicu u našu predivnu županiju. Kada sam dobio informaciju da vam je namjera posjetiti našu županiju bio sam oduševljen tim, jer na ovaj način ne samo da postižemo prijateljstvo između dviju županija već promoviramo i prikazujemo vama gostima što mi to imamo, a vi ste ti koji će to prenijeti natrag vašim stanovnicima pa možda i njih potaknuti da nas posjete jer zaista naša županija ima puno toga za ponuditi.“ – rekao je župan Alojz Tomašević.

Župan Alojz Tomašević također je gostima ukratko predstavio Požeško-slavonsku županiju i sve projekte koji su od velike važnosti za razvoj županije, također je ukratko govorio o svim turističkim destinacijama od kojih će neke oni u nastavku dana posjetiti.

,,U ime svih djelatnika ovdje želim zahvaliti na gostoprimstvu koje smo primili danas u vašoj županiji. Suradnja između naše dvije županije seže u povijest i naši djelatnici surađuju na dnevnoj bazi te je ovaj mali izlet i posjet vašoj zgradi Županije i ovoj predivnoj vijećnici uistinu jedna lijepa priča i vrlo smo sretni što smo danas ovdje. Na našemu putu prema gradu Požegi koji je sam po sebi predivan grad, posjetili smo grad Lipik te smo vidjeli koliki dio grada je obnovljen, sve što je bilo srušeno i  uništeno kao posljedica rata, naravno ne možemo sve vratiti no grad izgleda vrlo lijepo i bilo nam je drago posjetiti ga.“– rekla je zamjenica župana Bojana Hribljan.

Pročitano 3078 puta