Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Ponedjeljak, 04 Ožujak 2019 09:49

68. skupština DVD-a Biškupci

Održana je 68. godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Biškupci, dozapovjednik Damjan Galojlić  obratio se prisutnima te iznio izvješće rada društva za prošlu godinu - imamo 27 aktivnih i 20 izvršujućih vatrogasaca, 70 podupirućih članova i 27 uzrasta djece i mladeži, a kroz proteklu godinu imali smo tri intervencije  te desetak radnih akcija na uređenje spremišta i doma. Izvješća su prihvaćena, kao i planovi za ovu godinu.

- Ponosni smo na vatrogastvo naše županije i na vaš rad tako da ćemo i ubuduće davati potporu takvim aktivnostima – rekao je pozdravljajući skup Željko Obradović, izaslanik požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića.

Spomenicu za 30 godina u vatrogastvu primio je Ivica Samardžija, te za 20 godina Mijo Samardžija i Karlo Dvoraček. Brončane vatrogasne medalje su dobili Zdenko Damljanović i Damir Pačić, brončane plamenice dobili su Valerija Galojlić i Stjepan Štivić, srebrnu plamenicu dobio je Ivica Ivanešić, a zlatne plamenice dobili su Vinko Jagečić, Antun Petrović i Alojzije Ivanešić.

Pročitano 2780 puta