Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Ponedjeljak, 04 Ožujak 2019 09:34

Godišnja izvještajna skupština DVD-a Vetovo

Održana je godišnja izvještajna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vetovo, s 84 člana prihvatili su izvješća o radu i donijeli plan za ovu godinu. Tajnik DVD-a Goran Kljajić iznio je izvješće o radu društva - Uključili smo mlade u rad društva i odrasle na osposobljavanje, imali više vježbi uključujući neke na razini Vatrogasnog centra Kutjevo, a ženska ekipa mladeži imala je zapažene nastupe na Državnom natjecanju u Zadru i na natjecanju u Sloveniji - te dodao da je grad pomogao na izgradnji spremišta i nabavi opreme.

Predsjednik Stjepan Grbić najavio je potrebu dovršenja spremišta i kupovine vozila, te uređenje prostorije za rad društva.

- Ovdje zbog mladih vidim budućnost vatrogastva, a vaša mladež dugi niz godina uspješna je na nizu natjecanja – kazao je u pozdravnoj riječi predsjednik Županijske vatrogasne zajednice Željko Petrović. Ispred Požeško-slavonske županije rad je pozdravio izaslanik Ljuban Čolić. Na Vatrogasnoj skupštini je bila i predsjednica Županijske skupštine Požeško-slavonske županije Josipa Miličević.

Dodijeljene su diplome za zvanja u vatrogastvu te priznanja za dugogodišnji rad. Spomenicu za 70 godina primio je Branko Pejakušić, spomenicu za 60 godina primio je Stjepan Lisec, a vatrogasnim veteranom za staž dulji od 30 godina proglašen je Andrija Horvat.

Nadalje spomenice za 30 godina u vatrogastvu dobili su Jako Marić i Ivo Kljaić,  a predsjednik Grbić uručio je posebne zahvalnice za suradnju i doprinos ovdašnjem vatrogastvu DVD-u Kutjevo, gradu Kutjevu, Požeško-slavonskoj županiji, DVD-u Kaptol i VZ županije.

Pročitano 3156 puta