Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Četvrtak, 17 Siječanj 2019 10:25

Rukometni klub Nexe na prijemu u Županiji

Iako je nogomet najbrojniji i najeskponiraniji sport u čitavom svijetu, Hrvatskoj pa i Požegi, ovaj grad je kada je sport u pitanju ipak rukometni, barem po povijesnim učincima. Da prijestolnica Zlatne doline i dalje ima rukometnu publiku potvrdilo se i danas na rekreativnom događaju kojeg su uveličali gosti iz Mađarske i Našica. S obzirom na ogroman broj djece, vjerojatno će tako i ostati.

Prije početka utakmice Rukometni klub Nexe posjetio je županiju gdje ih je ugostio zamjenik župana Vedran Neferović. Kao poklon klub Nexe je zamjeniku župana uručio loptu s potpisima igrača njihova kluba.

„Rukometni Klub Nexe su jedna lijepa rukometna priča na prostoru Županije pa i cijele Hrvatske. Velika mi je čast ugostiti ih danas ovdje te im poželjeti odličnu športsku godinu. Ujedno pozivam sve zaljubljenike rukometa da poprate ovaj bogati program koji se održava u dvorani Tomislav Pirc i da svi uživaju u rukometu uživo.“ – Vedran Neferović.

„Drago mi je da smo danas ovdje i da imamo priliku u Požegi promovirati rukomet, nama je cilj da se rukomet danas gleda i igra sa istom ljubavlju kao nekada u Slavoniji.“  - Hrvoje Horvat, trener.

Pročitano 2275 puta