Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Petak, 23 Studeni 2018 12:42

Skupština Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije

Skupština Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije zasjedala je u Velikoj, podnesena su izvješća o radu u ovoj godini te donesen plan rada za 2019. godinu. Umirovljenička pjevačka skupina izvela je na početku skupa državnu himnu, a odana je minutom šutnje počast umrlim umirovljenicima i poginulim braniteljima.

,,Zahvaljujem na brojnim aktivnostima koje provodite na razini županije te u svojim općinama i gradovima, županija je do sada  davala potporu vašem radu, a tako ćemo nastaviti i ubuduće.“  – istakao je u pozdravnoj riječi sudionicima skupštine zamjenik Požeško-slavonskog župana za društvene djelatnosti Vedran Neferović te zaželio uspješan rad skupa.

Predsjednik Matice umirovljenika županije Ivan Ronta nabrojio je aktivnosti udruge kroz godinu, a to su sportski i pjevački susreti na županijskoj razini, kao i sportske aktivnosti u općinama i gradovima, te organizacija zabavno-glazbenih priredbi uz Valentinovo i blagdan sv. Kate.
,,Očekujemo potporu županije, te gradova i općina kako bi u idućoj godini nastavili redovnim aktivnostima.“ – Ivan Ronta.

Za tajnika udruge izabran je Radoslav Antunović iz Kaptola. U raspravi se naširoko raspravljalo o financijskim izvješćima i poboljšanju administrativnih rješenja za budući rad umirovljenika.

Pročitano 2841 puta