Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Četvrtak, 20 Rujan 2018 13:03

Župan u obilasku radova na nogostupu u Kaptolu

Požeško - slavonski župan Alojz Tomašević, u pratnji ravnatelja Županijske uprave za ceste Mije Jozaka i načelnika općine Kaptol Mile Pavičića, obišao je danas radove u Kaptolu, sanacija odvodnje s povećanjem sigurnosti pješačkog prometa.

,,Ovo je velika važnost za samu općinu i stanovnike te poboljšanje sigurnosti i kretanja. Dokaz još jednog plana i razvoja u kojemu županija brine za sve svoje općine i gradove, sa izvrsnom suradnjom kroz ŽUC koji je pripremio i ovaj projekt. Zadovoljni smo sa ostvarenim radom zbog sigurnosti, ponajprije djece, no i odraslih osoba. Dužina nogostupa je 610 metara i vrijednost projekta je 650 tisuća kuna.''

,,Danas smo ovdje na dijelu staze u Veličkoj ulici koja je dio jednog projekta izgradnje pješačke staze kroz Veličku i Vetovačku ulicu, i prije svega se zahvaljujem županu i Županijskoj upravi za ceste što su svjesni problema, sigurnosti prometa i pješaka na ovome dijelu županijske ceste koja je glavna prometnica kamionskih vozila zbog Kamenoloma Velika, i ostvarili su rješenje na problem koji već niz godina imaju stanovnici Kaptola.'' – načelnik općine Kaptol Mile Pavičić.

Pročitano 2275 puta