Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Četvrtak, 20 Rujan 2018 13:01

Župan u obilasku radova na nogostupu u Ovčarama

Požeško - slavonski župan Alojz Tomašević, u pratnji ravnatelja Županijske uprave za ceste Mije Jozaka i gradonačelnika grada Kutjeva Josipa Budimira, obišao je danas radove u Ovčarama, sanacija odvodnje s povećanjem sigurnosti pješačkog prometa.

,,Danas možemo reći da su pri kraju radovi na nogostupu koji je važna poveznica stanovnicima, ali također nam je na prvome mjestu sigurnost djece koja putuju u školu. Dužina nogostupa je 1000 metara, vrijednost projekta je 650 tisuća kuna. Zahvaljujem se ravnatelju ŽUC-a i zahvaljujem se gradonačelniku Kutjeva, jer dobra komunikacija i suradnja rezultiraju ovakvim projektima.''

,,Danas sam presretan što smo uspjeli realizirati ovakav projekt, nakon 50 godina stanovnici Ovčara su dobili poveznicu sa Vetovom gdje veliki broj školaraca pohađa nastavu. Poboljšali smo sigurnost djece izgradnjom ovog nogostupa i ja se ovim putem moram zahvaliti i županiji Požeško-slavonskoj i našem županu Alojzu Tomaševiću, te ŽUC-u koji su pripremili ovaj projekt i što su ga ostvarili.'' – gradonačelnik grada Kutjeva Josip Budimir.

Pročitano 1964 puta