Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Srijeda, 19 Rujan 2018 13:51

Župan obišao radove na cesti u Sesvetama

Požeško - slavonski župan Alojz Tomašević, u pratnji ravnatelja Županijske uprave za ceste Mije Jozaka i gradonačelnice grada Pleternice Antonije Jozić, obišao je danas radove na proširenju ceste u Sesvetama. Sanacija dijela lokalne ceste Lakušija - Sesvete ukupne duljine 700 metara, a vrijednost radova iznosi 583 tisuće kuna.

,,Drago mi je da se danas nalazimo na još jednom od važnih projekata. Radimo na tome da revitaliziramo i uredimo sve županijske ceste u suradnji sa gradonačelnicima i načelnicima, tako se danas nalazimo u mjestu Sesvete gdje je odrađeno proširenje kolnika na, uvjeren sam radost i potrebu stanovnika. Mi smo već samo ove godine izgradili preko 4,5 km novih cesta i preko 9 kilometara presvlačenja i uređenja, do kraja godine još će biti toga učinjeno sa planom za iduću godinu i ciljem da sve ceste u županiji budu primjerene zakonu na cestama i onome što stanovnici žele.''- Izjavio je Župan.

Gradonačelnica grada Pleternice Antonija Jozić također se obratila javnosti: ,,Zahvaljujem se županiji i ŽUC-u na spremnosti da zajednički odradimo ovaj projekt, danas ovdje u Sesvetama možemo svjedočiti jednoj investiciji koja poboljšava standard življenja u naselju.“

Pročitano 2536 puta