Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Ponedjeljak, 03 Rujan 2018 08:23

Održan Sajam EU fondova

U organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU te Požeško – slavonske županije u subotu je na Trgu Sv. Trojstva održan Sajam EU fondova.

Sajam su otvorili župan Alojz Tomašević i državni tajnik Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije Velimir Žunac, nakon čega su u pratnji zamjenika župana Željka Jakopovića i gradonačelnice grada Pleternice Antonije Jozić razgledali sve izlagače.

Posjetitelji sajma mogli su upoznati poduzetnike koji su uz pomoć fondova Europske unije ostvarili svoje poduzetničke ideje i unaprijedili svoje poslovanje te saznati o projektima koji su uspješno provedeni na području Požeško – slavonske županije, ali i kušati proizvode vrijednih ruku naših izlagača.

U sklopu Regionalnih dana fondova EU, u utorak 04. rujna s početkom u 10 sati u Županijskoj gospodarskoj komori održati će se i besplatne radionice, a namijenjene su svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja EU fondova. Manifestaciju će pozdravnim govorima otvoriti Davor Huška, pomoćnik ministrice regionalnoga razvoja i fondova Europske unije te Alojz Tomašević, župan Požeško-slavonske županije.

Pročitano 2748 puta