Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Četvrtak, 18 Rujan 2014 11:04

Novosti iz Regionalne razvojne agencije PANORA


Regionalna razvojna agencija Požeško - slavonske županije PANORA na svojoj internet stranici www.panora.hr redovito prati i objavljuje novosti vezane uz gospodarski i društveni razvoj županije.

Ministarstvo poduzetništva i obrta poziva poduzetnike, obrtnike i zadrugare na prezentaciju elektroničkih alata za savjetovanje u sklopu projekta "Poboljšavanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice - BIZimpact II" koja će se održati 30. rujna 2014. u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Požegi. Dodatne informacije pročitajte na slijedećem linku:
http://www.panora.hr/novosti/54-prezentacija-elektronickih-alata-za-savjetovanje-u-sklopu-projekta-poboljsavanje-informiranosti-hrvatske-poslovne-zajednice-bizimpact-ii

Upućen je i 3. poziv malim i srednjim poduzetnicima za besplatne savjetodavne usluge u sklopu projekta SMEPASS II - "Učinite prvi korak". Dodatne informacije pročitajte na slijedećem linku:
http://www.panora.hr/novosti/55-treci-poziv-malim-i-srednjim-poduzetnicima-za-besplatne-savjetodavne-usluge-u-sklopu-projekta-smepass-ii-ucinite-prvi-korak

Pročitano 5054 puta