Požeško-slavonska županija, Županijska 7, 34000 Požega tel. 034 290 290 e-mail. uredzupana@pszupanija.hr

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 689
Četvrtak, 24 Travanj 2014 20:10

Župan predstavio projekt „Slavonska korpa“ i novu turističku brošuru

Župan Alojz Tomašević predstavio je danas javnosti novi projekt Turističke zajednice Požeško – slavonske županije i Požeško – slavonske županije naziva „Slavonska korpa“ sufinanciranog od strane Hrvatske turističke zajednice. Projekt Slavonska korpa objedinjuje karakteristične autohtone slavonske delicije uz istaknuto njegovanje tradicije i prvi je gastro suvenir dostupan u svim djelovima Republike Hrvatske.

„Ovo je direktan poticaj domaćim proizvođačima, prodaji njihovih proizvoda, dostupnosti i promociji proizvoda i destinacije“ rekao je župan Tomašević predstavljajući projekt. Direktorica Turističke zajednice Maja Jakobović osvrnula sa na konkretnu ponudu:“Klikom na web stranicu slavonski-puti.hr/slavonska-korpa zainteresiranim kupcima pruža se mogućnost odabira između osam različitih varijanti slavonske korpe.

Cijena korpe je od 150 do 500 kuna, ovisno o sadržaju, a distribucija se vrši u suradnji sa Agroturističkom zadrugom „Klaster kuna“ iz Pakraca“. Javnosti je predstavljena i nova turistička brošura „Zlatna Slavonija“ u kojoj je prezentirana cjelokupna turistička ponuda Požeško – slavonske županije tiskana na tri jezika.

Pročitano 3624 puta