Srijeda, 05 Studeni 2014 12:56

Javna rasprava o Strateškoj studiji o utjecaju na okoliš Prostornog plana i Ciljanim izmjenama i dopunama Prostornog plana

Danas je u Velikoj županijskoj vijećnici održana Javna rasprava o Strateškoj studiji o utjecaju na okoliš Prostornog plana Požeško – slavonske županije i Ciljanim izmjenama i dopunama Prostornog plana Požeško – slavonske županije. Nositelj Strateške studije je Upravni odjel za gospodarstvo i graditeljstvo, a studiju je izradio Dvokut ECRO d.o.o. Ciljane izmjene i dopune prostornog plana izradio je Zavod za prostorno uređenje. U javnoj raspravi sudjelovala je pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo i graditeljstvo Branka Kuba sa suradnicima, ravnatelj Zavoda za prostorno uređenje Mladenko Soldo sa suradnicima, Ivana Šarić i Konrad Kiš iz tvrtke Dvokut ECRO d.o.o. i zainteresirana javnost.
Strateška studija o utjecaju na okoliš Prostornog plana i Ciljane izmjene i dopune Prostornog plana dostupni su na Internet stranicama Požeško – slavonske županije i Grada Lipika, a sva mišljenja, prijedlozi i primjedbe javnosti mogu se dostaviti u pisanom obliku do 26.11.2014.

Pročitano 8824 puta