Alati za pristupačnost

Službene internet stranice Požeško-slavonske županije

Regionalni koordinator razvoja Požeško-slavonske županije

Zakonom o regionalnom razvoju Republike Hrvatske (Narodne novine, broj 147/14, 123/17 i 118/18), propisano je kako jedinice područne (regionalne) samouprave, u svrhu učinkovite koordinacije i poticanja regionalnog razvoja osnivaju razvojne agencije kao javne ustanove.

Skupština Požeško-slavonske županije donijela je Odluku o osnivanju Javne ustanove Regionalni koordinator razvoja Požeško-slavonske županije („Požeško-slavonski službeni glasnik“ br. 2/2018.).

Ustanova je s radom je započela 1. srpnja 2018. godine preuzevši sve poslove od Regionalne razvojne agencije Požeško-slavonske županije – PANORE d.o.o.

U svom djelokrugu Regionalni koordinator razvoja Požeško-slavonske županije ima zadatak izrade županijske razvojne strategije i drugih strateških i razvojnih dokumenata za područje županije te pružanje stručne pomoći u pripremi i provedbi programa potpore javnopravnim tijelima i javnim ustanovama s područja županije kojima su osnivači Republika Hrvatska ili županija, u pripremi i provedbi razvojnih projekata od interesa za razvoj županije, a posebno projekata sufinanciranih sredstvima iz strukturnih i investicijskih fondova Europske unije, uz obavljanje drugih djelatnosti koji su od interesa za razvoj Požeško-slavonske županije.

Kontakti

Kontakt

Županijska 7
34000 POŽEGA

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Telefon: 034 638 697

http://www.panora.hr