Alati za pristupačnost

Službene internet stranice Požeško-slavonske županije

Zamjenici županice

Zamjenik Županice

Ferdinand Troha, dipl. ing.

Rođen 25. studenog 1965. godine u Požegi, Hrvat, rimokatolik, oženjen, otac jednog djeteta, hrvatski branitelj. Diplomirao na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu i stekao zvanje dipl. inženjera prehrambene tehnologije.

Položio dopunsko pedagoško-psihološko obrazovanje na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, te sa stečenim zvanjem profesora prehrambene grupe predmeta, 19 godina predavao na Poljoprivredno-prehrambenoj školi u Požegi.

Obnašao dužnost povjerenika Vlade RH za Grad Požegu i vijećnika u gradskom vijeću Grada Požega. Od 2013. do 2017. godine obnašao dužnost zamjenika župana Požeško – slavonske županije, a nakon toga dužnost zamjenika gradonačelnika Grada Požege od 2017. do 2021. godine.

Kontakt

Ferdinand Troha
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Telefon: 034 290 203
Telefax: 034 290 204

Zamjenici Županice

Nikola Ivanović

Rođen u Pakracu 19.05.1983. godine, gdje živi sa suprugom.

Sa više od deset godina iskustva u pogledu rada srpskih manjinskih organizacija, pripremio je i vodio nekoliko važnih projekata financiranih iz nacionalnih i EU fondova u pogledu vladavine prava i ruralnog razvoja.

2019. godine izabran je za  predsjednika Vijeća srpske nacionalne manjine Požeško-slavonske županije te iste godine izabran je i za potpredsjednika krovne organizacije Srba u Hrvatskoj Srpskog narodnog vijeća. Od 2017.godine vodi Županijsku organizaciju Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) za Požeško-slavonsku županiju.

Član je Upravnog odbora Eparhije pakračko-slavonske, te je i aktivan član Srpskog kulturnog društva Prosvjeta Pododbor 'Zapadna Slavonija' Pakrac, UABA Pakrac-Lipik i drugih.

 

Kontakt

Nikola Ivanović
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Telefon: 034 290 203
Telefax: 034 290 204