Alati za pristupačnost

Službene internet stranice Požeško-slavonske županije

Pobjednici osme Fišijade u Jakšiću ŠRD Slavonac

Pobjednici osme Fišijade u Jakšiću ŠRD Slavonac

U sklopu manifestacije „Pjesmom u jesen“ održano je osmo izdanje jakšićke Fišijade. I ove godine organizator je Športsko ribolovno društvo Slavonac Jakšić, a uvijek rado posjećena gastro manifestacija održala se pod pokroviteljstvom Požeško-slavonske županije, Općine Jakšić i Turističke zajednice Zlatni Papuk.

Za titulu najboljeg borilo se 27 natjecatelja, a kako je istaknuo stručni žiri, za prvo mjesto konkuriralo je dvadeset od njih. Ipak, nijanse su presudile i prvo mjesto pripalo je domaćinima, Športsko ribolovnom društvu Slavonac, druga je bila ekipa Športsko-ribolovne udruge Veličanka, dok je treće mjesto pripalo Marijanu Čevapoviću.

Nagrade pobjednicima uručili su predsjednik udruge organizatora Tomislav Posavac, načelnik Općine Jakšić Ivica Kovačević te požeško-slavonska županica Antonija Jozić.

- Bez obzira na kišu koja nas je pratila cijeli dan, ovo vaše zajedništvo i ovaj velik broj posjetitelja govori o tome koliko je važna jakšićka Fišijada. Čestitam svim natjecateljima koji su se pridružili i neka pobjedi najbolji - rekla je Jozić uoči proglašenja pobjednika.