Alati za pristupačnost

Službene internet stranice Požeško-slavonske županije

Susret požeškog biskupa Ive Martinovića sa županicom, gradonačelnicima i načelnicima s područja Požeško-slavonske županije

Susret požeškog biskupa Ive Martinovića sa županicom, gradonačelnicima i načelnicima s područja Požeško-slavonske županije

U Dvorani sv. Lovre Biskupskog doma u Požegi, požeški biskup msgr. Ivo Martinović susreo se sa županicom požeško-slavonske županije Antonijom Jozić te svim gradonačelnicima i svim načelnicima s područja Požeško-slavonske županije.

Županica Jozić i čelnici jedinica lokalne samouprave tom prigodom izrazili su podršku biskupu Martinoviću na početku njegovog biskupskog djelovanja.

Tijekom susreta otvorene su teme koje se odnose na socijalni, gospodarski i kulturni život žitelja Požeško-slavonske županije, ali i šire te ulogu svih institucija u zajedničkom djelovanju stvaranja opće dobrobiti, a u što je Crkva uključena, ne samo kroz pastoralno djelovanje, nego i kroz odgojnu, školsku, kulturnu i karitativnu djelatnost.

Biskup Martinović zahvalio je županici, gradonačelnicima i načelnicima na svemu onome što čine za materijalni razvoj i sveukupni društveni napredak na razini županije, gradova i općina te naglasio važnost zajedničkog zalaganja u promicanju i služenju ljudskom životu i obitelji.

Foto: Požeška biskupija